Hoe kunnen we van onze evenement een topwedstrijd maken zonder top-prijzen te hanteren? Dankzij de niet aflatende inspanningen van vrijwilligers. Maar ook dankzij een aantal partners die de beleving van 2000 mensen op een weekend een top-ervaring vinden die hun extra aandacht én kippenvel geeft, ook al is het in juli vaak erg warm.

Reden 1.
Je bereikt heel wat mensen

Onze communicatie bereikt jaarlijks 200.000 mensen. 11.000 ervan gaven ons een like, smily of een reactie. Vorig jaar waren er 750 atleten en die namen nog eens 2000 supporters mee. Dit jaar verdubbelen we ons event in omvang. Dankzij onze trailruns verwachten we 1500 atleten en die gaan niet alleen komen.

Reden 2.
Je ziet er gewoon goed uit

We investeren heel wat in aankleding, sfeer en beeldvorming. Ons truitje is een collectors item, onze filmpjes zijn überccool. Wordt je onze partner, dan investeren wij mee in jouw beeldvorming. Maar ook het aanbod ziet er fijn. uit, met co-branding, zichtbaarheid op de dag zelf, en deelname en VIP-paketten. 

Reden 3.
Kies je partnership

Het slechte nieuws: we hebben vanalles nodig. Het goede nieuws: er is véél waarmee je ons kan helpen. We zoeken één titelsponsor. Ja, die die op de truitjes en vooraan de website staat. We zoeken ook 3 wedstrijdsponsors, je geeft je naam dan aan een wedstrijd. 

Brouwerij  Roman
laat het alcoholvrijbier stromen

Brouwerij Roman is een operationele partner van Triatlon van Vlaanderen. Dankzij de tapinstallaties tappen we heerlijke pinten voor supporters. En moet je nog presteren of rijden, dan is er het uitstekende alcoholvrije sportbier Ramon.

De provincie Oost-Vlaanderen
heet ons welkom.

Ons wedstrijddorp is thuis in het PIVA in Oudenaarde, en dat dankzij de provincie Oost-Vlaanderen. Wij krijgen een mooie locatie en maken in ruil heel wat promo voor de landschappen van Oost-Vlaanderen.

Vergalle
steunt

De firma Vergalle is goed vertegenwoordigd. Ze steunen ons en vaardigen 2 werknemers af in onze wedstrijd. Francis en Lieven…. Vergalle.

Bekina
heeft meer dan een voet binnen

Bekina, dat zijn laarzen met NEOTANE Technology. Weet je niet wat dat is, wel, laat ons zeggen dat zelfs een Triatleet / materiaalfreak grote ogen trekt bij de kwaliteit van deze laarzen. Gelegen aan de voet van de Koppenberg en dus geworteld in Oudenaarde én in onze organisatie.