Eigen producten

Ontwikkeling en commercialisatie

SMO investeerde de voorbije jaren ook in de ontwikkeling van eigen producten. Hierna vindt u een overzicht van enkele producten die ondertussen op de markt zijn gebracht. Machines die we op vraag van een klant reeds meerdere keren hebben kunnen bouwen zien we door de opgedane ervaring ook als een “specialiteit” en “eigen product”. De meeste producten zijn gepatenteerd.

POS – Picking box on Trolley System | SAS schakelde SMO in om een machine te bouwen om bakken die worden aangeleverd met een bestaande transportband, automatisch over te laden op de trolleys van de hoofdlijn. Meer informatie.
ATLoS – Automatic trailer loading system | SMO heeft in samenwerking met Vanhool en Conteyor een nieuw concept ontwikkeld om goederen tussen verschillende fabrikanten te vervoeren. Lees HIER meer informatie.
Flexiever trilzeefmachine| De Flexiever is een mobiele schudzeef die snel en flexibel kan opgesteld worden voor het zeven van grond- en steenpuin. Tevens ook inzetbaar voor andere doeleinden. Lees HIER meer informatie of bezoek www.flexiever.be
Pintro satémachine | Met de PINTRO satémachine rijgt u eenvoudig, snel en hygiënisch producten op een spies, zonder in te boeten aan het ambachtelijk uitzicht van de saté, brochette of sjasliek. PINTRO heeft een oplossing voor zowel de kleinere en middelgrote ondernemingen als voor de industrie. Lees HIER meer informatie of bezoek www.pintro.be.
Burger Enterprise | De Burger Enterprise is een zeer flexibele, semi-industriële, hamburgermachine voor zowel grote als kleine slagerijen. Lees HIER meer over de Burger Enterprise of bezoek de site: www.burgerenterprise.be
Wiwam | Wiwam is een phenotyping robot, ontwikkeld door SMO en VIB. Deze robot meet automatisch verschillende parameters van plantengroei in regelmatige tijdsintervallen. Meer informatie op www.wiwam.be.
GreenGen Micro WKK SMO springt mee op de kar van de groene energie. Meer nog, de GreenGen micro-WKK unit kan in de toekomst zelfs een voortrekkersrol spelen in nieuwe, groene energievoorziening. Meer info is HIER te lezen of op www.greengen.be.
MSPG MSPG | De Micro Steam Power Generator of kortweg MSPG is een microstoomturbine waarbij oververhitte stoom wordt omgezet in elektrische energie. www.mspg.be.
Railtrailers | Een railtrailer is een op maat gemaakt transportsysteem dat gebruikt wordt bij spoorwegwerken. HIER vindt u meer info, bezoek ook eens www.railtrailer.be.
Mobiel braadspit | Het mobiele braadspit van SMO combineert een multifunctioneel spit met een barbecue. Of het nu gaat om een speenvarken, kippen of gebraad, met het braadspit wordt elk feest een waar festijn. Lees HIER wat meer info of bezoek www.braadspit.be.
Staalbouw | SMO is al diverse keren ingeschakeld voor staalbouwprojecten in verschillende sectoren. HIER vindt u enkele gerealiseerde projecten. Meer op www.smobouw.be.
Pocos – Kippenvangmachine | De kipmobiel is een automatische vangunit waarmee kippen op een diervriendelijke manier kunnen worden gevangen om ze nadien naar het slachthuis te voeren.De eerste prototypes werden reeds gebouwd in de beginjaren van SMO, ondertussen wordt er nog steeds verder ontwikkeld aan dit gepatenteerde idee. Meer op www.pocos.be.